Gå til innhold

sånn er livet…

oktober 8, 2007

ny blogg, nye tanker?

nei, den samme gamle møkka, like bitter som alltid, like full av forakt for feige sosialister

-kjenner du’n stig?

-hæ vada?

– renta…

jeg kjenner det, vet hva du snakker om, 3 måneder for sent skulle vi selge leiligheten vår, det viste seg å være dumt. etter ca. 10 rentehevinger, en gang midt i mai, døde eiendomsmarkedet i oslo. den rødgrønne regjering, valgt under mottoet «rente er ikke politisk styrt», ble valgt av idioter som tror på det jens sier. de fikk regjeringsmakt, selv om over halvparten stemte på noe annet enn idioti. 

renta ville steget allikevel!

ja du sier noe, og det ville den sikkert, bare ikke så mye. det er rart hvordan halve norges befolkning klarer å si et rungende ja til et prosjekt som folk vet kommer til å gå til helvete, som folk vet kommer til å ødelegge for de aller fleste, som folk vet kommer til å gjøre et samfunn avventende, skeptisk, usikkert, grått og trist om du vil.

jeg er for mangfoldighet, bare ikke innen politikk. jeg er for mangfoldighet, bare ikke et mangfold av idioter. og det er nettopp det som tar avgjørelser som spiller inn på våre liv akkurat nå. et mangfold av idioter med lav utdannelse, som ikke vet hva de snakker om, som ikke gjør en grundig nok jobb og som juger for å komme i posisjon og nå juger de jammen igjen.

jeg spør dere sosialister ydmykt: hva er sv sine to kjerneområder i politikken?

miljø og skole, miljø og skole, miljø og skole. og hvordan gikk det så med de sakene? miljø blir overhodet ikke prioritert, akkurat slik det aldri før har blitt i en AP styrt regjering. og for å benytte venstres trine skei grande sine ord, de har massakrert forskning og utdanning…

jeg spør dere sosialister ydmykt: hvordan kan dere være for makspris i barnehager?

det har alltid vært ordninger for at de som tjener minst får billigere barnehageplass. ville det ikke vært smart, i og med at man samtidig vil ha full barnehagedekning, å la de som tjener mer betale litt mer? og når man først vil ha full barnehagedekning, slik at man så fort som mulig kan drepe individet i mennesket, gjerne fra 9 måneders alder, hvorfor kutter man kontantstøtte og senker prisen på plassene slik at etterspørselen stiger samtidig?

tilbud og etterspørsel, for de som skjønner det konseptet. vi er her inne på kjernen av sosialistisk virksomhet, manglende konsekvenstenking kombinert med høy skylappfaktor og sterk gjennomføringsvilje. hvis noen i SV hadde hatt utdanning (annet enn førkolelærer og trykker) så hadde de visst at alle vedtak og endringer har en konsekvens, og det er en fordel å kjenne konsekvensene før man utfører.

«jeg skal bli en positiv kristen sosialist, snakke pent om de syke og svake, samtidig som jeg meler min egen kake»    michael krohn raga rockers

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: