Gå til innhold

sex, sjekking og en følelse av å få ting for sent i livet

oktober 19, 2007

for tiden ikke så mange innlegg da jeg har forlatt landet og inntatt tigerstaden med en malerpensel noen dager. oslo er ikke så gøy lenger og jeg hater trafikk er den første oppdagelsen. og når man maler på holmlia så er man stuck ganske ofte.

ellers er det fryktelig trist at de gjorde rokkeringer i regjeringen, da bjørnøy og djupedal var to jeg virkelig hadde sansen for, høyre/venstre velger som jeg er. disse to alene var garantister for en borgerlig regjering i 2009, nå må vi kanskje se lenger etter den. klart, det er jo fortsatt mange sv-ere igjen i regjeringen som jevnlig kan fucke ting kraftig opp så vi får bare krysse fingrene, alle sammen!

hovedgrunnen til innlegg tørke er at jeg faktisk har lest litt, jeg leser egentlig aldri bøker såfremt det ikke er biografier om fotballspillere. den boken som virkelig har slått an er the game av neil strauss
                                                         

 strauss2.jpg

den skallede mannen (noe som for meg er en hedersbetegnelse og et tegn på at man både er lynende intelligent og potent og god i sengen) er en supersjekker, og har skrevet bok om hvordan han ble det, hvem han traff, hvem han pulte og hvem han klina med. det beste av alt for alle nerdete menn som ikke scorer så ofte så er boken også en oppskrift på hvordan man skal bli det:) fantastisk skrevet, og om man har levd en stund så har den høy gjenkjennelses faktor (man tar seg selv ofte i å tenke aha, det var det jeg gjorde feil)

dette er en bok som burde vært pensum for gutter på videregående som ikke står fremst i køen når fitte skal deles ut på byen. mulig man med disse metodene sånn passe gjennomført vil klare å snike litt i køen ihvertfall. og skulle man lære seg alt og pløye gjennom bakgrunnslitteraturen også så er man garantert dame på byen…helt sant

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: