Gå til innhold

En uke med Øystein…fredag 25 juli

juli 25, 2008

halv åtte, go! ikke så værst egentlig. kikket litt på tv og spiste litt kjeks, så dro vi og hentet tilhenger og kjørte kvist. vi var på stavsberg 20 minutter før det åpnet, først i køen av 6 biler når den trivelige søppelmannen åpnet porten. så på cc og kjøpe flux og brød, litt mat så dro vi ut på tur med rune. gikk en lang tur:) ned til byen, så bort på stranda og satt i skyggen og snakket mens johannes sov. så våknet han og line kom og da skjedde følgende:

jeg er ikke et strandmenneske, men line trakk med oss bort til…folk! hamarfolk! nesten nakne var de også, alle badet og solte seg. ikke helt koigen men ikke så langt unna. koigen har flat mage krav for jenter og sixpack for gutter og der var ingen av oss. så det ble litt bortenfor, men var folk der også. faen man kan jo møte noen man kjenner der jo. jeg badet to ganger, det var digg. når jeg først er der og ute i vannet, fått igjen pusten så er bading ok. det er prosessen frem som er kjip og slitsom.

jeg har kjøpt en mongostor pakke med grillkull og venter på at line skal lage mat, vi skal æta spyd og maiskolber, samt drikke kald amstel på glass. johannes har vært opp og ned, fra surv til blid litt ettersom. han ville ikke bade forresten, og nå fik jeg pes for at jeg ga johannes sjokomelk som han skulle ha på stranden imorgen

oh my gadd ass, livet. imorgen blir det fisk hele dagen, så stranden igjen på søndag. blir en ok helg tror jeg:)

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: