Gå til innhold

En uke med Øystein…søndag 27 juli

juli 28, 2008

dagen igår blir lettere å beskrive positivt om man tar ut tidsrommet mellom klokken 18.00 og 19.45 og erstatter det som skjedde da med f eks en biffmiddag på irishman og et par pils ekstra. så da gjør vi akkurat det…

for en fantastisk søndag på hamar! Sov som en stein etter langtur på lørdag, sto opp åtte og kikket litt på nettaviser og spiste frokost med familien, så pakket stort sett line alt il stranden og når klokken av halv elleve så satt vi nedenfor furua på ridehuset, to minutter senere så var jeg under vann. lovely. camilla og emil kom fort, så kom rune og så kom knut astrid og hannah. johannes i ekstase, et liv, en strand og en kjølebag. meget fornøyd med kjølebaggen altså. kald brus og god mat hele dagen. idag skal jeg ta med litt kaffe også, det blir bra. fikk lest litt også faktisk

johannes og emil er faktisk 100% forskjellige når det kommer til vann, det er mødrene deres også. emil går rett uti til han ikke lenger kjenner bunn så camilla må ut og hente han hele tiden, men hun syns ikke det er så kult å bade så mye. johannes står mye ved strandkanten og leker og vil helst ikke helt uti, mens line elsker å bade og blir stående lenger ut og rope på johannes. de skulle byttet egenskaper på stranden:)

eksotiske hamar altså. halv fire så dro vi og tok et par pils før kamp, så kamp også et par episoder med big love så senga. med unntak av at hamkam er en gjeng dasser som ikke gidder spille ball og har alkoholikere som trenere, og er rævva på alle områder i organisasjonen, så var det en nydelig dag altså. en positiv ting fra kampen, de frivillige i kiosken sto på som faen og skal ha kred for at de gidder. etter kampen gikk en far med 3 unger også tidlig hjem, han ene kidden sa til den andre om det røde kortet:

– det spiller ingen rolle da, de hadde tapt allikavel!

hehe, sindre kjente faren og ba han om å oppdra unga sine, da smilte han og sa:

– det skal dere ha ass, dere har mot som går hver helg og ser på denna driten her!

og det har vi vel egentlig også. men nå er det jamnt slutt, orker ikke å ødelegge ellers fine dager på kamma lenger så de kan dra til helvete hele gjengen.

tilslutt, dette var en uke i øysteins liv, ikke særlig spennende som du skjønner, men veldig beroligende.

helt tilslutt, du kan ta en gutt ut av hamar, men du kan ikke ta hamar ut av gutten. story of my life:)

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: