Gå til innhold

hilsen fra nord

oktober 6, 2008

hei og hopp, hvordan går det der nede? har dere glemt oss? her har det allerede begynt å snø, og vi vinner ikke tippeligaen i år heller. kanskje likeså greit at det ikke blir en gullkamp mellom gutan og stabæk her oppe, når vi ligger an til å vinne serien i verdens og norges største idrett så fyller vi allikevel ikke stadion og klarer knapt å få seks tusen personer til å kikke på oss. men dette handler ikke om fotball, dette handler om noe enda viktigere, nemlig vinteridrett.

vi er da en i verdensmålestokk liten by på 65000 innbyggere, men her oppe er vi gigantiske. i nærområdet vårt, som er det vi definerer 26000! kvadratkilometer som, er vi hele 150000 mennesker. vi har et ønske om å arrangere ol her oppe, vinter ol, verdens 17 største idrettsarrangement. det er viktig for oss å få lov til dette, det er viktig for idretten i nord og for hele nordnorge, derfor trenger vi dere søringers støtte. ja vi regnet 100% prosent feil på søknaden, men når 50% av hele livet vårt er subsidier fra dere så skjønner dere vel at vi fort kan ha halvparten feil? dette er ikke gjort med overlegg, vi har hatt det sånn så lenge nå at vi trodde vi gjorde det rette.

noen grunner til at vi bør få arrangere ol…først så er det viktig for oss å ha 8 ishaller lokalisert i en by med 65000 innbyggere, det er viktig for alle i nord. det spiller ingen rolle at de fleste i nord må reise like langt som å dra fra oslo og opp for å bruke de, vi er vant til avstander her oppe! vi har en idrettshall og den er fullbooket, kun søndag morgen som er ledig, og da er det ikke mange alkoholiserte reindriftsamer å se på squashbanen:) vi trenger en ny flyplass også, for i de 14 dagene det varer her oppe så må vi få landet 700 fly i døgnet. men det syns vi er fair, vi er tross alt 65000 mennesker som bor her og vi blir flere og flere dag for dag (etter at vi smugsenket den seksuelle lavalder til 14 og sluttet å selge kondomer så bare tyter ungene ut) tromsø kan også ha bruk for flere hoteller, ikke tenk så mye på at vi ikke fyller de som allerede er her, for vi finner alltid en løsning her i nord! vi har ikke hockeylag, men det kan vi få om vi får ol, med 8 ishaller så kan vi sikkert få til et yrende liv i yngres avdeling sålenge dere sør er villig til å betale noen millioner i året slik av vi kan ha is i alle sammen.

så hør vår bønn, det er på tide at vi får noen anlegg her oppe, og at det skjer noe og vi får vist verden hvor fint vi har det på denne gudsforlatteplass, det er på tide at man bruker litt penger her oppe også, det bor tross alt folk her! og 20 mrd kroner kan vi vel avse når vi har så mye i norge? god distriktspolitikk er det også selv om det bare varer i 14 dager og enden på visa er tomme haller uten is

klemz

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: