Gå til innhold

nok et nederlag, samme gamle idiotiet

november 3, 2008

opprinnelig så ble denne bloggen laget når kamma rykket ned med frode fuckface come on boys grodås som trener, og derfor ble den kalt nederlaget. når grodås ble ansatt så skjønte alle andre enn ledelsen i kamma at dette går til helvete, men de kjørte på og ga det en sjans, rett ned i adecco.

så ansatte de arne, vår alles onkel arne, som de siste to år har brukt all sin tid på å ødelegge det kamma vi en gang kjente så godt. gjennom utallige byturer, treninger mildt sagt i alkorus og av dertil kvalitet, spedd på med litt morpuling (visstnok med forbehold) så er vi der igjen, adecco. mange var vi som allerede etter opprykket sa at man burde vurdere å ansette en ny trener fordi man bør ha noen moralske prinsipper i en liten by som hamar, men klubben kjørte på og det gikk selvsagt i dass. den samme klubben hadde selvsagt hørt det alle andre i fotballnorge har klart å få med seg om arnes id i ifk men de kjørte på, gikk blindt inn i det og kom jaggu blinde ut igjen også.

«jeg mener at en trener skal vurderes ut fra mer enn sportslige resultater»

sitat truls haakonsen. what the fuck? er det virkelig mulig å være så tjukk i hodet truls? du vet da like godt som alle andre hvilke utenomsportslige bragder den mannen har utrettet etter kun to år på hamar, også legger du det på plussiden???

de er blinde og nå skal de evaluere…nettopp, seg selv! og den evalueringen kommer til å ende med (såfremt ingen av de store sponsorene setter en pistol mot regnskaparket og sier de vil trekke all økonomisk støtte om ikke hoder ruller) at alle blir sittende der de er. dvs en klubbdirektør som virkelig har mistet grepet og skjønner mindre og mindre, en trener som er en retard sosialt og ikke skjønner hverken konsekvenser for seg selv eller spillerne av at han oppfører seg som en tulling og en sportsdirektør, lars tjernås, på halv stilling i canal plus og halvt i kamma, som ikke klarer å finne spillere gode nok til å spille i TL. han ville visstnok ikke ha ante vitaic, og om du ikke ser at han er god nok for kamma så er du…nettopp blind. men som truls sier det, såfint han er i canal plus halve tiden for da får han et internasjonalt snitt:). derimot ville han ha urosevic, kan lars bruke youtube for å hente spillere så kan jeg, antagelig mye billigere enn han

«vi må strekke armene i været og innrømme at vi ikke har vært gode nok»

godt sagt truls haakonsen, pass på at vi rykker opp til neste år med den samme gjengen bak rattet slik at vi kan dundre ned igjen året etter. det er altså ingen grunn til å tro at den gjengen som ikke var bra nok for TL i 2008 skal være gode nok i 2010. alle er like tjukke i hodet og to år eldre. det fins ikke noe forbedringspotensial i noen på briskeby, de har en kontrakt og et fint liv og tviholder seg til posisjoner, noe som er bevist at ikke er særlig bra for kamma og resultater på banen

ante vitaic, vegard bjerke, arnar førsund, jon masalin, john anders rise og knut henry haraldsen kan bli, alle andre, absolutt ALLE andre som har hatt befatning med a laget i år kan komme seg ut og vekk og langt bort fra hamar, så kan vi begynne å bygge med folk som vil vinne, ikke folk som vil ha en lønnslipp hver måned. så kan vi lage et sett med regler som alle skal følge, kontraktfestet, slik at vi kan bli kvitt alkoholikere og morpulere litt faderlig fort om vi skal bomme med en signing eller to.

til neste år så er vi der igjen altså, med samme gjeng og samme trener, sikkert samme ass trener og sportsdirektør også, som kan akkurat like lite og som oppfører seg akkurat som like store tullinger de har gjort i år. og i tidenes dårligste adeccoliga noensinne så kan vi ikke annet enn å rykke opp, og da tar vi fatt på nok et år i TL med like dårlige folk og like dårlige forutsetninger for å rykke opp.

på julebordet til molde for lenge lenge siden så ble det visstnok slåsskamp mellom hareide og berg hestad fordi førstnevnte hadde pult mora til sistnevnte. kan man håpe på det samme på hamar? get in!!! slå hardt!!! og ikke gi deg!!!

Reklame
2 kommentarer leave one →
  1. Tor Inge permalink
    november 6, 2008 12:48 pm

    Sint&sant! Likte forsikringen om at sesongen skulle evalueres. Grundig. Snaue tolv timer etter nedrykket kom det garantier om at ingen i direktør- eller trenerkorpset skulle få fyken. Lukter faglighet og seriøsitet av slikt!

  2. nederlaget permalink*
    november 14, 2008 10:23 am

    vi er dømt til å mislykkes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: