Gå til innhold

hamar rock city

november 14, 2008

mulig vi er i adeccoligaen i ball, men når det kommer til service så er det tippeliga standard, ihvertfall på toyota der jeg leverer min kasse. jeg valgte toyota fordi a) de stopper aldri b) fordi jeg ikke bryr meg om hvordan den ser ut eller om bil og c) fordi det er billig drit. Og det er billig drit og toyota har god kundetilfredshet, dette skyldes har jeg lært at de bytter deler på bilen uten at de sier fra før de ryker, istedenfor som passat å vente på at de ryker så folk får det på garantien da. uansett da, min tilfredshet økte mye når jeg leverte bilen og etterpå spurte i informasjonen om de kunne ringe taxi:

– hei kan du ringe taxi for meg?

– skal du tilbake på jobb?

– ja

– er det langt a?

– nei ikke veldig, ligger på hveberg gård

– jo men vi kan kjøre deg vi?

– hæ?

– ja vi har folk her som kjører kundene dit de skal

– kødder du?

– nei vent da så skal vi se…

også roper hun på en pensjonist som er ivrig opptatt av å kikke gjennom vinduet på noen som skjærer stein også plukker han en nøkkel til en demobil og spør

– åhen skar vi?

– til hveberg

– jaja sett deg inn, fortsatt verksted der oppe hell?

jeg vurderte klemmer og omfavnelse men skjønte at dette er nok helt vanlig her oppe, jeg vurderte å stille meg midt på gulvet og synge hamarsangen men tenkte at da tør han kanskje ikke å kjøre meg. så jeg takket, satte meg i bilen og tenkte at «detta er faen meg byen min, je elske lændet!»

videre, når jeg innimellom tenker ting jeg selv syns er morsomt så legger jeg det inn på mobilen min som jeg skal bruke til den podkasten jeg og pål aldri får laget. grunnene til at den aldri blir laget er en digresjon men jeg digregerer altså og pål hakke ti er en grunn, pål er for opptatt med tv kjendisene sine er en annen, pål lever på en annen og litt mer høytstående planet er en tredje. man kan si mye om pål men det er bare en pål huuse og derfor kunne jeg tenkt meg å dra pål over i radio for jeg tror han passer der. uansett, digresjon over, ideene til podkasten legger jeg i notatfunksjonen på min altfor dyre mobiltelefon også tenker jeg hehehe det blir sikkert morsomt. hva jeg tenkte når jeg skrev følgende: «samtaler med en døv person!» det veit jeg ikke lenger. jeg har vridd hjernen for når det først ligger der så var det sikkert veldig moro men jeg kommer ikke på det lenger. laserdisc mannen husker jeg da, han blir morsom:)

jeg syns tislutt at the people you may know tool på facebokk er helt sinnsykt bra. alle meldingene om han og hun er nå venner via thepeopleyoumayknow tool drar begrepet venn litt vel langt. når facebook må minne deg på at du kanskje kjenner flere som du er venner med da er man sannsynligvis ikke så veldig nære.

– han ja! faen han hadde jeg glemt, vi er jo kompiser vi!

jeg vil ha et nytt tool, the people you may have fucked tool, som kan legges som en sidevisning til friends kalt fuckfriends. man vil da få meldinger på facebook hvor det står han og hun are now fuckfriends via thepeopleyoumayhavefucked tool. da vet man hvem som har vært fryktelig fulle og må grave langt bak for å huske det…

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: