Gå til innhold

ferdig revet…nesten

desember 3, 2008

 

så er det bare resten igjen! gud bedre dette blir gøy. neste post på programmet vil være å sparkle hull og slipe veggen etterpå, men litt usikker på hvilken rekkefølge jeg skal ta ting, gammelt tak og flisisolering over taket hvilket vil si at det drysser lett ved berøring:) så jeg tror faktisk jeg skal fuge og grunne først så vi får tettet dritet først. dvs at det nok ikke skjer før torsdag om jeg ikke kommer over et hemmelig lager av fug. men jeg kan sparkle veggen da, det går fint. frem til kl ti igår sto line og jeg og fjernet spiker fra huntonitt platene som var spikret fast i panelet.

han som bodde her før oss var litt av en raring. det burde være en allmenn oppfatning at panel malt er pent, huntonittplater er stygt, allikevel så anskaffet han faktisk en rekke plater og brukte god tid når han overøste platene med spiker. dette gjelder ikke bare hallen, men også kjøkken og biblioteket. jeg har brukt mye tid på å trekke ut spiker, bære plater og sparkle hull i dette huset ass.

tenkte å male gangen i s-1000, skumring som horene på oslo vest kaller det, taket hvitt og listverk hvitt. litt usikker på hvor mye lister vi skal slå opp i taket, tror vi dropper den liggende som vi har i resten av huset, ellers likt for de som vet hvordan det ser ut. gruer meg allerede til å fjerne maling fra trappen men det skal gjøres det også. og da var det 21 dager til jul.

når jeg leverte johannes i barnehagen idag så tenkte jeg følgende: «når var det egentlig at vi fant ut at dette er best? ha begge foreldrene i arbeid for å få råd til en passe levestandard og dytte barna fra de er 9 mnd for enkelte, altså før de kan gå langt mindre snakke, inn i barnehager og la noen andre passe på de? er vi på det optimale her nå?» det skal jeg kanskje skrive litt om når jeg gidder

Reklame
2 kommentarer leave one →
  1. KAN permalink
    desember 3, 2008 5:57 pm

    biblioteket:)

  2. nederlaget permalink*
    desember 3, 2008 7:44 pm

    når man kaller en gang for hallen så må man nesten følge opp med å kalle et rom med bokhyller for biblioteket, vi bor tross alt på solvang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: