Gå til innhold

close but no sigar…

desember 26, 2008

det er viktig å sette seg høye mål, da får man gjerne gjort mer enn man egentlig hadde tenkt og man avslutter jobben med en følelse av skuffelse og dårlig samvittighet. også kommer man seg raskere i sadelen og føler fort at man må kjøre på for å bli ferdig. jeg vet de gjør det anderledes på nav hamar, men skulle jeg holdt dems tempo så hadde julen blitt flyttet til neste sommer, og det kan vi ikke ha noe av. lever man livet i kommunalt tempo så dør man fort med ikke bare en, men mange uløste saker. sånn vil vi ikke ha det.

hadde ikke rune kommet og hjulpet til så hadde jeg enten brukket ryggen og kommet like langt eller klart å gå oppreist og ikke vært i nærheten. dessuten så er det mye morsommere og være to stykker, pluss at han er mer nøye enn meg i mitt eget hus:) men tre dager med rune gjorde at det faktisk ikke står igjen så himla mye, hadde jeg hatt en dag til så hadde vi vært ferdig i 1 etasje delen. og det hadde jo vært fint. soundtrack of my life egentlig, jeg har ofte funnet at jeg trenger en dag til så hadde alt vært mye bedre.

så dette rakk vi altså ikke: rommet oppe ble tidlig kuttet ut, gangen oppe likeså, listverk nede, tette hull med bokhylle og sette opp eikelister ved alle dører i gangen samt slipe dørstokker. men det kommer en dag etter jul også så vi får det ferdig da. derimot så har vi gjort en hel del, riving og maling to strøk er nokså stor jobb, støpe to ganger, legge kabler og flis og fuge er også en stor jobb. her kommer de nest siste bildene av gangen, legg merke til kabel bildet, det var lørdag kveld, julaften som kjent på onsdag…

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: