Gå til innhold

en liverpool legende blir større

desember 31, 2008

steven gerrard har i en årrekke vært liverpools beste spiller. etter kampen mot newcastle ble han enda  bedre, kanskje ikke på banen men utenfor den. et problem for fotballspillere som kommer fra liverpool og blir så gode at de kan spille for pool og tjene gode penger for det, er at de stort sett alltid kommer fra områder som mildt sagt kan kalles trøblete. og er du født i liverpool så er det stort sett trøblete. en annen konsekvens av hvor du er født er at vennene dine stort sett ikke er mors beste barn, og går ikke av veien for å knuse en flaske i ansiktet ditt om du utfører dj jobben din heller dårlig. legg til en dytt og litt banning og du skulle ønske du aldri hadde gått ut.

om man skal tro vanligvis velorienterte aviser som the guardian ig liverpool echo så skjedde det omtrent på denne måten her:

steven gerrard er blid og fornøyd etter akkurat å ha knust newcastle og sementert plassen på toppen av tabellen og fått to dager med fri til å feire jul av treneren sin. han hiver seg på mobilen og inviterer en gjeng fra huyton til å komme over til hans nabolag i southport og gå en tur på nattklubb i et fasjonabelt område. vi går utifra at steven gerrard spanderer.  vår kjære steven setter barna først, så liverpool, så kona alex curran også kommer phil collins, hans store skallede helt. det som så skjer er at på hans stamsted i southport så er det en idiot av en manu supporter som styrer musikken, og han nekter plent å spille phil collins. hva faen tenker steven og går forbi denne mcghee for å snakke med noen andre som sikkert kan spille anoher day in paradise og andre hits. idet han forsiktig skal smyge seg forbi så kommer han borti skulderen til mcghee, dette liker ikke skapmancen og banner til steven.  som mancen snart skal finne ut, man banner ikke til steven i liverpool og da særlig ikke når steven er ute med, og spanderer på, vennene sine fra huyton, med ett har mcghee en flaske i ansiktet og en tann eller to mindre, samt et par sting i trynet. gerrard må overnatte på politistasjonen selv om han er helt uskyldig, og blir hentet av kona alex dagen etter.

når jeg føst leste saken så tenkte jeg: kjære gud la det være en manc som fikk flasken knust i ansiktet. og det var det! så da er det altså ikke så ille. gerrard hadde fri og har ikke brutt med klubbens reglement, han kom tidsnok ut av fengsel til å rekke trening, han skal selvsagt ikke lastes for hva hans kamerater gjør og man trenger ikke fengselstraff for å blow of some steam.  når alt kommer til alt så tror jeg dette kan være positivt for pool, man slipper å tenke gull og kan heller tenke litt på andre ting og får en mulighet til på bygge litt siege mentalitet og den kommer godt med i april.  kjør på, vinn gull og gi meg en god sommer

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: