Gå til innhold

om grådighet, farge og annet snacks

januar 21, 2009

det er morsomt hvordan kaka, milan og alle som skulle ønske seg at fotball handler om loyalitet fremhever det at kaka sa nei til city som om han hadde hjertet i milan og tilhører gud og ikke er så grådig. spesielt morsomt når man leser at overgangen strandet på lønnskrav, og at city ikke nådde frem med hvilke inntjeningsmuligheter kaka fikk ellers om overgangen skjedde.  citys folk slet med å forklare komersielle muligheter for kaka og faren hans, og enden på visa ble at faren ringte og ville ha et firm lønnsoffer og ikke en pakke som de ikke sjønte noe av, da hadde city fått nok. folk tror gjerne at city bare kastet seg over han, de har jobbet med overgangen i 14 uker og hadde sikkert ikke gjort det om de ikke hadde fått signaler på veien om at noe kunne skje. kaka tjener altså 160 mill i året på avtalen med milan og adidas, men grådig er han ihvertfall ikke:) hele historien kan leses her

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/manchester_city/article5556083.ece

jens stoltenberg er en fyr som har skjønt det, når usa først velger en farget person som president så vil ikke jens være med på at han er en vaskekte neger, for på nrk så sier han følgende «han er svart, ehhh, eller ihvertfall ikke hvit» så obama er altså ikke brun nok til at stoltenberg kan si at endelig så er en neger president i usa, han er litt for lys. det er liksom ikke så veldig sånn at usa ikke er rasister allikevel, for ingen er mer tolerante enn oss i norge i hele verden

noe annet jeg har lest i finansavisen som var ganske morsomt var angående sluttpakker til prostituerte. nok et idiotiforslag fra sv, for hvem i det partiet skal løpe rundt og sjekke at ikke horene tar sluttpakke og fortsetter å selge seg selv? sv tenker gjennom alt de sier, det er bare at det virker som om de snakker før de tenker. uansett, finansavisen kalte det for slutpacks, og det var litt morsomt i en ellers trist hverdag:)

ellers så er jeg permittert fra fredag, skal motta dagpenger og levere meldekort hver 14 dag. det blir gøy, nå vet jeg hva en G er for eksempel, og det visste jeg ikke før. jeg vurderer å bo på kafe i tiden jeg er permittert og snakke med de andre i hamar som ikke har noe å gjøre på dagtid. eller, det vurderer jeg vel egentlig ikke. jeg vurderer å fortsette å hjemme meg hjemme, i bilen, under hette eller bak lue og øretelefoner.

in closing, faen jeg gleder meg til å fiske igjen

Reklame
2 kommentarer leave one →
  1. Rune permalink
    januar 21, 2009 8:11 pm

    Hardt å skulle kommentere noe som ikke er politisk korrekt å kommentere… hehe Tenkte jeg skulle melde meg for slutpack selv. Eller må man ha herpes og en gjennomfistet ræv for å få sluttpakka? Gleder meg til fiske jeg også.

  2. nederlaget permalink*
    januar 22, 2009 9:42 am

    tror sv har stilt som krav at de som skal få slutpacks ikke skal kunne lukke analåpningen og ha herpes 1 2 og 3, og der er vel ikke du enda? rart det der med fiske altså, hvorfor er det så morsomt? man kaster jo bare en sluk ut i et vann og sveiver inn igjen:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: