Gå til innhold

om skribenten

10750dpc197yljx1.gif skribenten

mannen du akkurat har lest bloggen til er en følsom og kynisk person som kaller seg for anfield. anfield har kjæreste så han har lov til å mene noe om feminisme og jenteting. anfield har barn så han har lov til å mene noe om barn og hvordan vi velger å oppdra de. anfield er over middels interessert i fotball så han har lov til å skrive litt om det noen ganger. anfield er fra hamar og har lov til å være både sint og usaklig i sin omtale av fotballklubben hamarkameratene.

anfields interesser blir færre og færre dess eldre og mer satt i sofaen han blir. han er nå nede på familie, fotball, fjell og fisk og jobb, i den rekkefølgen. han er altfor ung til å føle seg så gammel, og lettere ubekvem med å omtale seg selv i 3 person, mens syns  allikevel at det er litt morsomt.

anfield tenker mye rart, og snakker ofte litt for direkte og ærlig. på tross av dette så er han full av empati ovenfor folk han kjenner og liker, men det er ikke så mange lenger. desto mer empati ovenfor de han liker, kan bli slitsomt både for de og han i lengden. noen ganger klarer anfield å skrive noe som er verdt å lese, da legger han det ut her. noen ganger skriver han ting som burde vært uskrevet, men legger det ut her allikevel.

anfield drømmer om en gang i livet å skrive verdens mest ærlige blogg, hvor alt inkluderes og venner og familie blir utlevert, men det får han ikke lov til. og godt er det…

Reklame
5 kommentarer leave one →
 1. Tor Inge permalink
  juni 23, 2008 1:44 pm

  Bra blogga. Og bra at du har mot til å sende noe til avisen (krevende øvelse å barbere tekster). Trenger flere som våger å mene noe om fotball i Hamar-media.
  Denne setningen overrasket meg: «At Hamkam blir forfordelt i kommunen når det kommer til støtte i forhold til byens og nærområdets andre idrettslag, og har blitt det så lenge jeg har levd burde være hevet over enhver tvil.» (fulgt av noe om Haakonsen og musunnelse). Mener du virkelig at Kamma får mindre enn hva de burde hatt? At andre lag blir bedre behandlet? Synes klubben har lite å klage på at den har «Flaggskipstatus» også hos politikerne.

  Tor Inge (som feirer 23.06.98 i kveld)

 2. nederlaget permalink*
  juni 23, 2008 8:20 pm

  “At Hamkam blir forfordelt i kommunen når det kommer til støtte i forhold til byens og nærområdets andre idrettslag, og har blitt det så lenge jeg har levd burde være hevet over enhver tvil.”

  Hei, jeg mener at de får mer enn de andre lagene i nærområdet og har en særstilling. Ihvertfall er det slik jeg oppfatter ordet forfordelt. Om de får for mye er en annen diskusjon, jeg syns de ligger helt på grensen ihvertfall til å få for mye. Jeg reagerer vel mer på den innflytelsen de får enn på rene kroner

 3. Tor Inge permalink
  juni 25, 2008 10:34 am

  Greit. Enten skriver du bare det motsatte av hva du faktisk mener, eller det er en språkfeil. Jeg går for det siste.
  «Å forfordele» betyr nemlig «å gi en mindre enn han har krav på» (Norsk ordbok – Kunnskapsforlaget).

 4. juni 25, 2008 11:50 am

  faren min, som arbeider i Hamar kommune, mener at det er Storhamar som alltid er blitt prioritert i denne byen. Ikke vet jeg. Nå bygger de jo ny og fin stadion om ikke annet 😉

 5. nederlaget permalink*
  juni 25, 2008 11:59 am

  det var jeg ikke klar over tor inge, å bli forfordelt burde betydd noe annet:) skal få endret det. men monica, faren din håper jo også at kamma skal tape mot vålenga så man ikke får så høye forventninger og blir skuffet senere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: