Gå til innhold

Femunden 2008 del 2

august 11, 2008

fredag! opp ikke så tidlig, litt småsurt og litt regn. begynte å pakke for nedoverturen og satte igang med å padle over roasten. litt tungt å padle for blåste ganske mye, men vi kom da over. møtte noen unge jyplinger fra ulvøya når vi pakket kano, anders som er fra oppsal var sparsommelig med gode råd og hjelp, hvorfor gi de som har alt noe ekstra:) turen med kano var selvsagt tung med dårlig sekk, men gikk overraskende bra ned gitt. alle hytter ved femunden var fulle så vi kcampet igjen under presseninng og  spiste en utsøkt pastamiddag som jeg laget, tok noen pils og sovnet.

lørdag pakk og vente på båten, to timer båt og vi var tilbake på elgå og bil og litt sivilisasjon. kom oss på en bensinstasjon og fant ut at haakonsen dret seg ut som vanlig har blitt i ha og at georgia slet litt i undertall.  hjem og dusj og litt mat, så var det fest hos roger, møkkings selvsagt og hjem halv fire på natten, oppe og hoppet kl halv ni:)

turens macgyver hallgeir, turens monsen anders, turens close pisser rune, han kunne like gjerne lempet den ut av soveposen etterhvert, turens beste nykommer øystein selvsagt. nå noen dager etter så savner jeg litt av roen faktisk:)

One Comment leave one →
  1. august 22, 2008 3:03 am

    Hepp.
    Nå blogger jeg igjen, og denne gangen med wordpress.
    http://www.kilde.aarebrot.com

Legg igjen en kommentar