Gå til innhold

om tilbakeståenhet…

desember 3, 2008

i serien «hvor dumme er egentlig fotballspillere» så kan vi nå krone en foreløpig høvding. hamkams egen arnar førsund har sprengt alle rekorder hva gjelder imbesil adferd. første gang jeg hørte at han hadde vært på hockeykamp i en gammel fotballdrakt i ol amfien så tenkte jeg er det mulig å være så åndsvak? men så kom jeg på at han jobber jo faktisk i en vernet bedrift så det skulle jo bare mangle. jeg har unnskyldt førsund hans utseende og tenkt at han kanskje bare er litt bohem-aktig, men han er jo faktisk tilbakestående. klart, man skal vise storsinn når man treffer en halvt islending med afro og børnebart og tro det beste, men det viser seg som regel at det man tenkte først, at der går en real retard, gjerne stemmer. sett på figuren pannebånd i tillegg så er det nesten for åpenbart.

jeg lurer litt på hva arnar egentlig tenkte for å gjøre et lite dypdykk inn i denne bohemens hode. når du står der med bankkortet i hånden og tar ut penger for å se hockey, pengene du tar ut er blant annet betalt av sponsorene i kamma, og mange av de andre som sitter i hallen og heier på storhamar forsåvidt, og en av sponsorene til kamma er eidsiva energi, som jobber i samme marked som hafslund som sponser den drakta du har valgt å ta på deg, hvor tjukk i hodet skal man da være for ikke å skjønne at det man driver med kanskje ikke er så lurt?

nå er det snart bare vegar bjerke igjen som er verdig å tre på seg drakta på briskeby, nesten så man savner 2 divisjon litt. arnar førsund må snarest busses ut av hamar med alt pikk pakket sitt og tilbys en fremtid et annet sted. jeg kunne bedt han brenne i helvete med det blir liksom litt drøyt syns jeg, derimot, tatt i betrakning hans lave iq så vil jeg oppfordre arnar til å begynne med ekstremsport. pakk alltid fallskjermen selv arnar! det kan ikke slå feil…

med en like tilbakestående kjæreste?

med en like tilbakestående kjæreste?

Reklame
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: